Alla inlägg under januari 2009

Av Annelie - 12 januari 2009 20:45

Så är det! Min arbetskollega har pratat gott om denna författare och att dessa tre böcker han hann skriva är sååååååååååå bra!Så igår kväll kände jag det där suget efter att läsa ngn bra bok, så jag sms:ade min kollega om hon eventuellt hade första boken.Dessvärre fick jag inget svar, men i dag på jobbet så berättade hon att hennes syster äger första boken och hennes mamma den andra....Så kort och gott så fick jag låna boken idag av hennes syster...Jag har redan hunnit läsa ca 100 sidor och den är sååååååååååååå bra!!!! Ja ni kanske förstår så kommer jag kanske inte uppdatera bloggen så ofta, kommer nog sitta med näsan i boken till sista sidan är läst *ler*OCH VICKEN TUR att
Jag har mina glasögon;)
Och som tur är hinner jag nog läsa ut den innan den kommer på bio, jag tror det var nu i februari som filmen kommer.Nu ska jag tbx till boken!Bye!

Av Annelie - 8 januari 2009 21:30

Idag har man varit på "G" I princip sen klockan tidigt...*ler*Snacka om att man fortfarande inte har ställt om sig helt...man går omkring och gäspar och ser allmänt ruffsig ut. SOM tur är så är man inte ensam om det tillståndet just nu...*skratt* Men man kan säga att man flera på jobbet som ser ut som vandrande våldnader..OCH det värsta är, när man väl, eller i alla fall nästan har ställt om sig, då är det FREDAG och HELG....*hahaha* Då blir det samma visa på måndag....Måndagskoma...:)Ja imorgon är det fredag och då ska jag ÄNTLIGEN försöka få tag på min läkare så jag kan få prata med henne angående min axel/nacke så man får hålla tummarna att hon har tid för lilla jag..*ler*Imorgon åker stora damen buss igen till sin vän i lilla byn som är så kallt...*BRrrrrr*Men på söndag kommer hon hem igen för på måndag är det skola igen!Nu ska jag gå i duschen och sen i säng...en ny dag imorgon!Kram!

Av Annelie - 7 januari 2009 19:45

Så här blev det...*ler*:
Jag och mina nya glasögon!I övrigt har första dagen varit bra! Så nu längtar man till helgen...*ler*Kram på er!

Av Annelie - 6 januari 2009 20:45

Då var den sista dagen på den här ledigheten snart slut.Skrev i förra inlägget att jag längtar tillbaka, hmm, det tar jag nog tillbaka nu...*ler*Det är nästan som om det känns jobbigt att gå och lägga sig för att sen stiga upp och veta att de här 3 veckors ledighet är över!Men nu ska vi inte vara så negativa....*ler*Imorgon kanske mina glasögon är klara, då ska jag hämta ut dem är det väl tänkt, OCH om jag hinner lägger jag ut ett litet kort hur det ser ut.På fredag hämtar vi överraskningen! SKA bli så roligt!Satt förresten och "snabb"ritade ihop ett kök igår kväll, och det blev mycket bra!!! Fast jag inte hade tänkt till...*skratt*Det är väldigt nära nu!Så till sommaren bor jag i ett nytt kök!Till nästa jul så gör jag skinkan i en varmluftsugn!...*ÅH JISSES!!!!* Jag kanske till och med julbakar!!!...*gud vad jag tar i!* *skratt*Nä nu ska jag gå och lägga mig!

Av Annelie - 5 januari 2009 10:00

Blev det nu på morgonen, jag hade ställt till det med att jag hade sjukgymnastiken kl 7:30....*skratt*MEN jag visste inte om min man skulle jobba idag när vi bokade tiden, så jag var som tvungen att utgå från det...*ler*Nåja, halv sju var jag uppe, det var tyst i huset alla sov.Så jag klädde mig och tog en rask promenad till Step In.( Sjukgymnastiken är där )Var riktigt skönt ute, 7 minus grader! Snacka om skillnad, igår var det ner till 15 minus...Sjukgymnasten hade väl inte så mycket nytt att tillgå med, tyvärr. Hon ville att jag skulle ta kontakt med min läkare så fort hon var tbx efter sin ledighet, för att få en remiss till att få röntga nacken.FÖR ngt är inte som det ska där genom att behandlingen inte gör det bättre, men det lindrar tillfälligt. Hon ansåg att så många gånger som jag har varit där borde det vara en markant skillnad. *suck* OCH det är det inte... Men jag hoppas ändå att det ska bli bra, att det bara är tillfälligt, att jag kommer vakna en morgon och känna *YES!* De e ÖVER!Än så länge så vaknar jag med: *HUR i alla sina dar ska jag ta mig upp idag då???* ...Tyvärr så kommer jag nog inte bli bättre, om än på ett tag...:/ Men det sista som överger en är väl ändå hoppet???? Och det har jag kvar!Annars har den här dagen flutit på som vanligt, värken kommer och går i olika styrkor, håller det i shack med tabletter, värme och att inte sitta still för länge. Mmm...imorgon är det sista lediga dagen innan man återgår till arbetet, känns faktist bättre än vad jag trodde det skulle göra.Har saknat mina arbetskollegor och arbetslivet i allmänhet, men ledigheten har varit bra och framför allt har man kunnat vila upp sig och det har man behövt när det har/är så mörkt och kallt ute...

Av Annelie - 4 januari 2009 17:30

En vanlig söndag efter en lördag, gu va roligt!!!*L*Nä nu är dagarna räknade tills man ska börja om att jobba, har varit och är fortfarande grymt härligt att fått ha den här möjligheten att vara ledig så pass länge.Nästa sväng blir inte förräns till sommaren, som känns rätt så långt bort just nu i kylan.Igår var det lördag! Min man tyckte jag skulle ringa en vän och dra mig ut en sväng. Jag kan säga att jag var inte så svårflirtad*ler*Jag ringde min Malin som inte heller var så svårflirtad, så sagt och gjort så blev det en snabbdusch och lite kläder med tillbehör!För när min man kom på denna briljanta ide så var klockan redan vid 22!Så det var att skynda på lite:)Tur att min snälla bror oftast e nykter så han var så himla go och ställde upp med att köra mig till Malin och sen oss brudar ut på krogen.OCH vilken besvikelse, det var ett ställe som hade bra med folk och där var åldern så pass låg att vi kände oss verkligen som gamla damer. *fast vi var absolut snyggast * haha!Där vi brukar gå in var det INGEN som var där, och när vi beslutade oss för att dra oss hemåt gick vi förbi där ytterligare en sväng, utifall att det hade blivit lite mera folk, men icke det inte:(Nåja, jag ringde min snälla bror som så snällt hämtade upp oss och körde oss hem.Förmodligen så sparar sig säkert alla sig till imorgon, trettondagsafton. Då brukar det vara en rackarns massa folk ute, men inte vi inte...vi ska vara hemma och känna lugnet.Idag har vi varit och hämta barnen hos deras pappa. Var helt ok, fick en massa bröd som inte rymdes i frysen....*suck* SÅ det blir vår nästa investering i det här hushållet. Frysen är INTE i OK skick....Fast tack så mycket för brödet *du vet vem du är*...*ler*Så nu är allt som vanligt här hemma! Barnen är här så livat i luckan e det igen! Precis som det ska vara...*ler*Imorgon ska jag till sjukgymnasten, har fått ordinerat att jag ska ta tabletter mot värken var 4:e timme och det fungerar helt ok, när jag tar dem.Tog dem inte igår på hela dagen genom att jag skulle ta en liten hutt, vilket jag kände av rätt så mycket nu på morgonen när jag vaknade.Min man kunde inte ens hjälpa mig upp ur sängen, jag hade så himskandes ont så det blev bara tio gånger värre när han rörde i mig:(Till slut rullade jag mig ur sängen, tog lite starkare tabletter, gick i duschen och duschade VARMT! DÅ äntligen började släppa lite, så nu, just nu på kvällskvisten mår jag rätt ok.Negativt med det hela att min mage mår inte så bra av tabletterna, vilket har gjort att jag har så mycket magknip, så det är som att välja mellan pest el kolera, man vill inte ha ngt av det men tyvärr måste man välja ett...*suck*I övrigt så mår jag KANON!!! SÅ kramiz på er därute!!!

Av Annelie - 2 januari 2009 21:00

ja då var det dags för lite löftet...*ler* Mina löften för det här året blir inte många, men det är juh inte det som är vitsen heller?* Jag ska fortsätta mitt rökfria liv!* Fortsätta med prommisarna..* Tänka/äta lite mera hälsosamt ex: GODIS på lördagarna...*suck*Ja, det var nog allt, mitt största löfte är att hålla mig rökfri, inte länge kvar så firar jag 3 månader!!! Så ni rökare som funderar på att sluta, sluta fundera och gör det! Det är bara viljan som fattas, allt går bara man har orken och lusten.kram på er!

Av Annelie - 2 januari 2009 16:45

Japp, precis som det står!Har faktiskt suttit och grunnat *tänkt på ren svenska* på det där...Varför i alla sina dar ska man alltid ställa upp, finnas till, vara rent utav sagt mesig, medgörlig och vara tillgodo för allt och alla!??? En "JA"-sägare???Jag har gjort det för att jag alltid ska vara till lags, finnas där, ställa upp till vilken nytta??? Vad får jag utav det?? ABSOLUT INGENTING!SÅ nu kommer ett nytt nyårslöfte!De som ger till mig ska absolut få tbx, precis som alltid.SÅ en del kommer säkert anse mig som en egotrippad stropp som aldrig bryr sig el hör av sig. OM ni läser bloggen då vet ni varför.SÅ det var ett irreterat inlägg, men ack så sant.*Så inga mera samtal *dyrt att ringa* för varför ska man ringa om ingen ringer tbx?*Inga mera sms, ja samma där, det kostar så varför bother???NY och egotrippad mamma i sina bästa år som kommer att säga vad hon tycker och tänker med måtta, och räkna inte med att jag kommer att ställa upp eller något annat, för mig kan man inte ta för givet!Inga kramar i det här inlägget!

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards